Over ons

Van Wijngaarden Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf gelegen in Papendrecht. Het familiebedrijf is klein begonnen in 1976 en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met 10 deskundige werknemers.

Missie

Van Wijngaarden Elektrotechniek wil haar klanten altijd de best passende installatieoplossingen bieden. Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Wij staan voor kwaliteit, service en eerlijkheid. Daarom is onze belofte naar de klant dan ook; Zekerheid van goed werk!

Visie

Van Wijngaarden Elektrotechniek ontwikkelt zich door continu te anticiperen op de nieuwste technieken in en rondom de elektronische installatiebranche. Denk hierbij aan technieken die duurzaamheid bevorderen en meer gebruiksgemak opleveren voor de klant. Door altijd te investeren in kennis en te bouwen aan ervaring, zijn wij in staat om mee te gaan met deze razendsnelle ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij een professionele rol invullen voor klanten en bouwpartners.

Bij ons draait het om plezier hebben in wat we doen, continuïteit en streven naar een 100% klanttevredenheid. Van Wijngaarden Elektrotechniek heeft de ambitie om dit in de toekomst te kunnen blijven doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact op met Erwin van Wijngaarden

078 - 6153283 of info@vanwijngaardenelektrotechniek.nl
Contact