Diensten

Ons dienstenaanbod is veelzijdig. We staan voor u, als zakelijke of particuliere klant graag klaar!

Advies Installaties en Energiebesparing

In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan over elektrotechnische installaties. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we altijd up-to-date zijn binnen ons vakgebied. Denk hierbij aan actuele onderwerpen zoals duurzaam ondernemen. U kunt daarom bij ons terecht voor uitgebreid advies over installaties en energiebesparing.

Engineering Installaties

Veel bedrijven hebben behoefte aan installaties die volledig op maat ontworpen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestaande installaties die aangepast worden op een specifieke ruimte of installaties met unieke toepassingen voor uw branche. Van Wijngaarden Elektrotechniek BV neemt de engineering voor zijn rekening voor al uw elektrotechnische installaties.

Oplaadpunten Elektrische Auto’s

Rijdt u zelf in een elektrische auto of wilt u werknemers en bezoekers van uw bedrijfsterrein een oplaadpunt aanbieden? Dan kunt u Van Wijngaarden Elektrotechniek BV inschakelen voor de installatie van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wij monteren de gewenste hoeveelheid laadpalen en maken eventueel de noodzakelijke aanpassingen in uw meterkast.

Elektrotechniek

Elektrotechnische toepassingen zijn niet meer weg te denken uit het huis en nog minder uit bedrijfspanden. Van het regelen van verlichting en bewakingssystemen tot automatische bedrijfsprocessen kunt u niet om elektrotechniek heen. Met onze kennis en ervaring van elektrotechniek en al zijn toepassingen kunnen wij de engineering, installatie en het onderhoud van uw installaties verzorgen.

Zonnepanelen

Het is steeds toegankelijker om zelf zonne-energie op te wekken en te gebruiken. Zonnepanelen zijn voor zowel particulieren als bedrijven een slimme investering. Daarnaast is het plaatsen van zonnepanelen een goede manier om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. U kunt terecht bij Van Wijngaarden Elektrotechniek BV voor advies over en de installatie van duurzame zonnepanelen.

Verlichting

Het installeren van verlichting is vaak meer dan een paar lampen monteren aan het plafond. U dient vaak met veel factoren rekening te houden alvorens een verlichtingssysteem te installeren. Denk hierbij aan energiezuinigheid, ergonomie en de wettelijke voorschriften die bij noodverlichting komen kijken. Neem contact op met Van Wijngaarden Elektrotechniek BV voor deskundig advies en professionele installatie van uw verlichting.

Datanetwerken

Veel bedrijven zijn afhankelijk van hun datanetwerk voor het uitvoeren van hun kerntaken en randzaken zoals de administratie. Daarom is het belangrijk dat de infrastructuur van uw datanetwerk optimaal en veilig is. U kunt Van Wijngaarden Elektrotechniek BV inschakelen voor de inrichting en het onderhoud van uw datanetwerken zodat u zich op uw kerntaken kunt focussen.

Ventilatie

Ventilatie is een belangrijk middel om de luchtkwaliteit in uw pand op peil te houden. Mechanische ventilatie kan bijvoorbeeld warmteverlies tegengaan, maar ook het ontstaan van schadelijke bacteriën en schimmels voorkomen als gevolg van isolatie. Van Wijngaarden Elektrotechniek BV is uw betrouwbare partner als het gaat om ventilatiesystemen op maat.

Inspecties

Elektrotechnische installaties moeten vaak aan strenge eisen voldoen. In de praktijk komt dat erop neer dat installaties volgens wettelijke veiligheidsnormen gemonteerd dienen te worden en periodiek gekeurd moeten worden. U kunt Van Wijngaarden Elektrotechniek BV inhuren om inspecties uit te voeren zodat u ervan verzekerd bent dat u voldoet aan de eisen van de NEN3140 en NEN-EN50110.

Keuring Handgereedschap

Maakt u tijdens uw werkzaamheden gebruik van handgereedschap? Dan is het volgens de arbowet van belang dat deze hulpmiddelen in goede staat zijn. Om aantoonbaar te maken dat u deugdelijk handgereedschap in gebruik heeft, kunnen wij een keuring handgereedschap uitvoeren. Zo werkt u veilig en is de kwaliteit van uw producten en diensten gewaarborgd.

Verlichting conform Politiekeurmerk Veilig Wonen

In uw huis wilt u zowel comfortabel als veilig wonen. U kunt verschillende maatregelen treffen om uw woning zo veilig mogelijk te maken zoals het installeren van brandmelders en een inbraakalarm. Ook buitenverlichting bij de buitendeur werkt preventief tegen inbraak. Van Wijngaarden Elektrotechniek BV legt uw verlichting aan conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo woont u niet alleen veilig, maar kunt u ook aanspraak maken op korting op uw inboedelverzekering.

Camerabewaking, Intercom en Domotica

We hebben in de loop van de jaren steeds meer apparaten in huis die in dienst staan van comfort en veiligheid. Zo is camerabewaking en een intercom niet alleen meer voorbehouden voor grote bedrijfspanden, maar hebben we ze ook steeds meer in huis. Daarnaast is veel domotica ook een effectieve hulp in de zorg. Van Wijngaarden Elektrotechniek BV legt uw camerabewaking, intercom en andere domotica professioneel voor u aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact op met Erwin van Wijngaarden

078 - 6153283 of info@vanwijngaardenelektrotechniek.nl
Contact