Diensten

Ons dienstenaanbod is veelzijdig. We staan voor u, als zakelijke of particuliere klant graag klaar!

Groepenkast en extra groepen

De groepenkast is het hart van de elektrische installatie in een woning en moet perfect in orde zijn om gevaarlijke situaties te voorkomen. Bij Van Wijngaarden Elektrotechniek kunt u terecht voor controle, uitbreiding en vernieuwen van uw groepenkast. Samen wordt er gekeken naar de beste optie. Als u extra groepen nodig heeft voor bijvoorbeeld elektrisch koken, een Quooker, zonnepalen of laadstation EV, dan kunnen wij uw groepenkast uitbreiden of aanpassen. Uiteraard sluiten wij alles aan volgens de Nederlandse veiligheidsbepalingen (NEN 1010).

Oplaadpunt elektrische auto

Wilt u thuis en/of op uw bedrijventerrein een oplaadpunt laten plaatsen voor het laden van een elektrische auto? Voor advies en het plaatsen van één of meerdere oplaadpunten bent u bij ons aan het juiste adres. Elektrisch rijden is tenslotte de toekomst!

LED verlichting

Wij hebben veel ervaring in het aanbrengen van LED verlichting, zowel op kantoren als in bedrijfshallen. Als u kiest voor LED verlichting bespaart u aanzienlijk op energie-en onderhoudskosten. Goede verlichting stelt mensen in staat op een productieve manier te werken en creëert een veilige werkomgeving. Slechte verlichting kan leiden tot een verminderde alertheid, lagere productiviteit en klachten over vermoeidheid. Neem contact op met Van Wijngaarden Elektrotechniek voor deskundig advies en professionele installatie van uw verlichting.

Video-deurintercomsystemen

Met een video-deurintercom kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat. Dit kan via een beeldscherm en/of via uw smartphone. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn voor zowel particulieren als bedrijven een goede investering. Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee en hebben een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar. Daarnaast is het plaatsen van zonnepanelen een goede manier om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. U kunt terecht bij Van Wijngaarden Elektrotechniek voor advies en aanleg van zonnepanelen. Ook kunnen we storingen nazien van bestaande zonnepaneelinstallaties.

Datanetwerk

In deze moderne wereld zijn datanetwerken niet meer weg te denken. Denkt u maar aan de wifi bij uw thuis, de pinautomaat in een winkel of de computerverbinding op uw werk. Een goede dataverbinding is dus belangrijk. Van Wijngaarden Elektrotechniek kan dit voor u regelen.

Ventilatie

Ventilatie is een belangrijk middel om de luchtkwaliteit op peil te houden. Elke dag wordt de lucht in uw woning of bedrijfspand vervuild door ademen, koken en verbranding. Zonder ventilatie ontstaat al snel een vuile en vochtige lucht, die veel ongemakken en problemen geeft. Van Wijngaarden zorgt voor een goed ventilatiesystemen bij u thuis of uw werk.

Camerabewaking

Heeft u behoefte aan camerabewaking binnen of buiten uw woning en/of bedrijfspand? Twijfel dan niet langer, want het heeft alleen maar voordelen. Met camerabewaking kies je voor gemoedsrust op elk moment. Camerabewaking schrikt af voor eventuele inbrekers, kan gebruikt worden als bewijslast en houdt altijd een oogje in het zeil. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veilig wonen

In uw huis wilt u zowel comfortabel als veilig wonen. U kunt verschillende maatregelen treffen om uw woning zo veilig mogelijk te maken zoals het installeren van brandmelders en beveiligingsverlichting. Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders te plaatsen. Ook buitenverlichting werkt preventief tegen inbraak. Van Wijngaarden Elektrotechniek helpt u graag om dit realiseren.

Inspecties

Elektrotechnische installaties moeten vaak aan strenge eisen voldoen. In de praktijk komt dat erop neer dat installaties volgens wettelijke veiligheidsnormen gemonteerd dienen te worden. Daarnaast moet de installatie ook periodiek gekeurd worden. U kunt met Van Wijngaarden Elektrotechniek contact opnemen om deze inspecties uit te laten voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact op met Erwin van Wijngaarden

078 - 6153283 of info@vanwijngaardenelektrotechniek.nl
Contact