T: 078 615 32 83
foto kabels
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Wecycle beloont Van Wijngaarden Elektrotechniek B.V.

Wecycle beloont Van Wijngaarden Elektrotechniek B.V. voor inleveren lampen

 

Van Wijngaarden Elektrotechniek B.V. is door Wecycle beloond voor het inleveren van energiezuinige lampen en armaturen. Als dank voor de inzet komen de Wecycle-koffiedames op bezoek met verse koffie en gebak.

Van Wijngaarden Elektrotechniek is inzamelpartner van Wecycle. Dat betekend dat Van Wijngaarden Elektrotechniek alle energiezuinige lampen zoals tl-buizen, spaarlampen en armaturen verzamelt in veilige inzamelbakken en deze afgeeft aan Wecycle.

Via Wecycle worden deze lampen en armaturen optimaal gerecycled.

Lampen kunnen voor meer dan 90% gerecycled worden, armaturen voor meer dan 75%. Door optimale recycling blijven grondstoffen behouden en schadelijke stoffen komen niet in het milieu terecht. Voor Van Wijngaarden Elektrotechniek is de verantwoorde inzameling en afvoer van afgedankte lampen onderdeel van het MVO-beleid.

In totaal zijn er 1.600 installatiebedrijven partner van Wecycle. Vijftig van hen zijn beloond met een bezoek van de Wecycle-koffiedames.

 

Wecycle heeft 50 inzamelpartners beloond voor hun inzet. Bij deze winnaars was ook Van Wijngaarden Elektrotechniek B.V.  Ook hier kwamen in oktober de Wecycle-koffiedames langs met verse koffie en gebak. Alle winnaars zijn bekend gemaakt via Twitter @Wecycle en staan op wecycle.nl/bakkie.

Klik hier voor de link naar het artikel dat in De Klaroen is verschenen n.a.v. dit bezoek.